ΝΕΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Το χθες της πόλης, έριχνε το βάρος του σε έργα βιτρίνας. Εμείς πιστεύουμε βαθιά στην αξία των υποδομών που θα επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση της ζωής στην πόλη. Η προσεκτική ιεράρχηση των υποδομών, αποτελεί κριτήριο αξιοπιστίας και σοβαρότητας μιας Δημοτικής Αρχής.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε στην Αγία Παρασκευή πρόσθετη αξία σε όλα τα επίπεδα και να αναβαθμίσουμε τη ζωή όλων με εξελιγμένες υπηρεσίες και σύγχρονες υποδομές.

  • Δημιουργούμε το Νέο μας, σύγχρονο Δημαρχείο που θα είναι αντάξιο μιας σύγχρονης πόλης, της νέας μας Αγίας Παρασκευής. Αναδείξαμε και στοιχειοθετήσαμε τους κακούς χειρισμούς της διοίκησης Ζορμπά, από την έναρξη του έργου μέχρι σήμερα που οδήγησαν στη διακοπή των εργασιών. Κάναμε προτάσεις επίλυσης με νόμιμο και ενδεδειγμένο τρόπο στο θέμα χρηματοδότησης των συμπληρωματικών εργασιών για την επανέναρξη του έργου και πρόσφατα για την αποφυγή διάλυσης της σύμβασης. Επιταχύνουμε τις διαδικασίες από την Περιφέρεια ενώ παράλληλα δεσμευόμαστε ότι με ενέργειές μας θα διασφαλίσουμε την διαδικασία, ώστε να μην παραδοθεί ένα ενεργοβόρο κτίριο που θα επιβαρύνει τους δημότες.
  • Κολυμβητήριο στη Νέα Ζωή: προχωρούμε με αποφασιστικότητα στην κατασκευή του έργου που η προχειρότητα, η άγνοια και η κακοδιοίκηση, αντί να το έχει στη βιτρίνα της πόλης μας, μας έχει κάνει να προσπαθούμε να κρύψουμε ένα κουφάρι, το οποίο μαρτυρά ότι το Αύριο της Αγίας Παρασκευής, δεν κτίζεται με υλικά του Χθες.
  • Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια: Το χρωστάμε στη νεολαία της πόλης μας. Ο Γιώργος Οικονόμου έχει πολλές φορές εξηγήσει σε δημόσιες παρεμβάσεις του τη σημασία ενός τέτοιου κέντρου. Μια μεγάλη έκταση 23 στρεμμάτων θα έπρεπε να ελκύει τους νέους και τις νέες από όλη την πόλη. Δυστυχώς, η παρούσα δημοτική Αρχή το έχει μετατρέψει σε χωματερή. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του θα εξαρτηθεί από την εξασφάλιση πιστώσεων της Περιφέρειας.
  • Κλειστό προπονητήριο: είναι απαραίτητο για τη στροφή των νέων ανθρώπων προς τον Αθλητισμό και το «Ευ ζήν». Προχωρούμε άμεσα στην κατασκευή του.
  • Αναβαθμίζουμε το πάρκου «Σταύρος Κώτσης»: το μετατρέπουμε σε έναν σύγχρονο, φιλόξενο πολιτιστικό και αθλητικό χώρο για τους Δημότες, όπου με ασφάλεια θα μπορούν να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.
  • Προχωρούμε σε εκτεταμένες ενεργειακές παρεμβάσεις στις υποδομές του Δήμου με εφαρμογή Συστήματος Ενεργειακής Διαχείρισης

Εκπονούμε και υλοποιούμε έργα αντιπλημμυρική θωράκισης και υποδομές πολιτικής προστασίας.